Maritiem

De maritieme sector is altijd dé kernmarkt van SUNBEAMsystem geweest – een veeleisende omgeving met zout water, sterke temperatuurschommelingen en ruige omstandigheden die veel elektronica al snel fataal worden. Deze hoge eisen betekenen dat onze producten perfect geschikt zijn voor een breed scala aan industriële toepassingen.

Onze producten

Ontdek het aanbod voor de maritieme branche

Tough Zonnepanelen

Unieke antislip panelen met de hoogste dagopbrengst. Naadloos te integreren aan dek. 

Laadregelaars

Geoptimaliseerd voor gebruik aan boord met draadloze monitoring. 

Accu's

Extreem efficiënte en veilige accu’s voor zowel huishoudelijk gebruik als elektrisch varen.

#
$
Ocean Lounge

Een uniek project: de Ocean Lounge is een volledig duurzame Bali 5.4 voorzien van alle comfort die hoort bij een 8 persoons jacht. De zwarte Tough+Black zonnepanelen zijn volledig geïntegreerd aan dek en leveren maar liefst 4.000Wp aan zonnestroom. Samen met 20kWh aan SMART LITHIUM accu’s is dit jacht volledig zelfvoorzienend.

Baltic Cafe Racer

Onder de ‘e-credentials’ van deze Baltic 68 Cafe Racer vallen twaalf Tough+Black 121W Flush zonnepanelen. Deze voeden de aircosystemen aan boord en laden tevens de accu’s bij. De panelen zijn als ‘statement piece’ verwerkt in de opbouw en worden gecomplementeerd door Tough+Black Hole filler panelen aan de voorkant van het kajuitdak.

Testimonials

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat

#
$

Mark Slats

Oceaanroeier en avonturier

Als fulltime avonturier roei en zeil ik alle oceanen over, soms maanden achter elkaar. Ik ben dan volledig afhankelijk van stroom aan boord. Voor mij is er geen ander merk zo betrouwbaar als SUNBEAMsystem: de panelen, accu’s en regelaar zijn robuust en simpel en doen altijd hun werk.

 

Neem contact op

We kijken graag met jou naar de beste oplossing voor jouw branche.