Accu’s

De SMART LITHIUM is uniek in zijn soort! De SMART LITHIUM Plug & Play accu’s zijn een échte drop-in vervanging voor jachten en voertuigen. Geniet van de voordelen van lithium zonder hoge installatiekosten. Op zoek naar de perfecte accu voor elektrisch varen? Gebaseerd op het succes van de Plug & Play serie hebben we een lijn met DRIVE accu’s ontwikkeld die naadloos aansluit bij al je wensen voor elektrisch varen. Met deze lichtgewicht maar krachtige accu’s kan je rekenen op een betere acceleratie, hogere topsnelheid en een grotere wendbaarheid.

Onze accu’s

Ontdek het aanbod

Uitgebreide specificaties 

Benieuwd naar de volledige specificaties en actuele prijzen? Of heb je een specifieke vraag? Neem contact op en we helpen je graag verder.

SUNBEAMsystem usp’s

SUNBEAMsystem heeft een breed assortiment aan accu’s. Een complete drop-in vervanging zonder hoge installatiekosten? De SMART LITHIUM Plug & Play accu’s zijn het antwoord. Op zoek naar de perfecte accu voor elektrisch varen? Het SMART LITHIUM DRIVE assortiment biedt de perfecte krachtbron voor zowel kleinere buitenboordmotoren als grotere inbouwsystemen.

Slimste accu's op de markt

Al onze accu’s zijn voorzien van de Multi Connect voor draadloze monitoring en configuratie.

Ingebouwd BMS

Hoogwaardige componenten voor een all-in accu.

Ultieme veiligheid

Onze accu’s zijn voorzien van de veiligste lithium fosfaat (LiFePO4) chemie en zijn UN38.3 gecertificeerd: een garantie voor totale veiligheid.

Volledig ontladen

Al onze accu’s zijn volledig te ontladen zonder permanente schade aan te richten. Beschermt tegen zowel interne risico’s (overladen) en externe risico’s zoals valschade.

Een impressie

Onze projecten

Testimonials

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat

#
$

Mark Slats

Oceaanroeier en avonturier

Als fulltime avonturier roei en zeil ik alle oceanen over, soms maanden achter elkaar. Ik ben dan volledig afhankelijk van stroom aan boord. Voor mij is er geen ander merk zo betrouwbaar als SUNBEAMsystem: de panelen, accu’s en regelaar zijn robuust en simpel en doen altijd hun werk.

 

Neem contact op

We kijken graag met jou naar de beste oplossing voor jouw branche.